One Stroke Painting je tehnika slikanja iz samo jednog poteza, koja već godinama ima svoje obožavatelje i poklonike diljem svijeta. Osmislila ju je amerikanka Donna Dewberry, a popularnost je zaslužila prekrasnim i bogatim motivima, inovativnom jednostavnošću i lakoćom svladavanja. Svatko može naučiti slikati upravo ovom tehnikom za koju nije potrebno nikakvo prethodno predznanje. Vještina je u osnovnim potezima i tehnikama kojima vas podučavamo na našim tečajevima.

Napredni tečaj

Svi polaznici koji su uspješno završili 1. stupanj ONE STROKE PAINTING tečaja mogu se prijaviti na napredni tečaj. Svaki polaznik naprednog tečaja na POKLON dobiva i etui za kistove te radne listove za vježbu kao i projektni zadatak. Etui za kistove idealan je za kistove koje ste dobili na početnom tečaju kako bi ih u njemu odlagali i nosili. Na taj način vaši će kistovi zadržati svoju formu a dlačice će im biti zaštićene. Po završetku projektnog zadatka, svaki polaznik dobiva i POTVRDU o završenom naprednom One Stroke Painting tečaju.
Sam tečaj traje 3 dana, ukupno 8 sati i to prema slijedećem rasporedu:

1. Dan - upoznavanje sa naprednim elementima OSP tehnike 3 sata
2. Dan - vježba i priprema za završni projekt 16:00 h - 3 sata
3. Dan - izrada završnog projekta 17:00 h - 19:00 h - 2 sata

Napomena: Naprednom stupnju OSP tečaja nije moguće pristupiti bez prethodno završenog početnog OSP-a (u NB HOBBY&ART-u ili Art Shop-u). Ovaj tečaj nije moguće zamijeniti za gratis radionicu.

U studenom je predviđen i završni OSP tečaj - o terminu njegova održavanja biti ćete pravovremeno obaviješteni putem naših web stranica.

Tečaj vodi: Tea Jurković OSCI 1

Cijena tečaja: 650.00 kn

Nema komentara:

Objavi komentar

.
Pokreće Blogger.
 

blogger templates | Make Money Online