One Stroke Painting je tehnika slikanja iz samo jednog poteza, koja već godinama ima svoje obožavatelje i poklonike diljem svijeta. Osmislila ju je amerikanka Donna Dewberry, a popularnost je zaslužila prekrasnim i bogatim motivima, inovativnom jednostavnošću i lakoćom svladavanja. Svatko može naučiti slikati upravo ovom tehnikom za koju nije potrebno nikakvo prethodno predznanje. Vještina je u osnovnim potezima i tehnikama kojima vas podučavamo na našim tečajevima.

Početni tečaj

Tea Vas nakon položenog OSCI 1 tečaja u Italiji, vodi u kreativnu avanturu slikanja u jednom potezu - One Stroke Painting - tehnike. Ova čarobna tehnika toliko je zarazna da ćete se oduševiti činjenicom što je sve moguće oslikati u samo nekoliko poteza. Svaki polaznik početnog tečaja na POKLON dobiva i set od 3 plosnata kista + 1 tanki liner (maloprodajne vrijednosti 100 kuna) koji su vam potrebni za svladavanje 1. stupnja, radne listove za vježbu kao i projektni zadatak. Po završetku projektnog zadatka, svaka polaznica dobiva i POTVRDU o završenom 1. stupnju (početni OS tečaj).
Sam tečaj traje 2 dana (s razmakom od 7 dana) po 3h (ukupno: 6 sati) i to prema slijedećem rasporedu:

1. Dan - Upoznavanje sa OSP, vježba i priprema za završni projekt
2. Dan - Izrada završnog projekta

Napomena: Za pohađanje ovog tečaja nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo u slikanju ili crtanju. Ovu radionicu nije moguće zamijeniti za gratis radionicu.

U listopadu i studenom predviđeni su i 2. stupanj (napredni) kao i 3. stupanj (završni). O terminima održavanja istih, biti ćete pravovremeno obaviješteni putem naših web stranica.

Tečaj vodi: Tea Jurković OSCI 1

Cijena tečaja: 550.00 kn


1 komentar:

  1. Molim Vas informaciju ima li tečajeva u Šibeniku ili barem u planu..hvala

    OdgovoriIzbriši

.
Pokreće Blogger.
 

blogger templates | Make Money Online